Inspiratie

De nieuwste  trends, handige tips, eerlijke product reviews, inspirerende slaapkamers en meer. Je vindt het allemaal onder inspiratie. Want hoe breng je kleur in je slaapkamer? Welke producten zijn een must-have en welke tips & trics zijn de moeite waard om te proberen? Van ideeën voor het creëren van een extra slaapplaats tot het opruimen van je slaapkamer. Onze slaapspecialisten inspireren je graag. Zo blijf je helemaal bij op het gebied van slapen.

Stijl en trends

Hoe klein of groot ook: de slaapkamer is dé plek om te ontspannen. Het inrichten ervan is dan ook heel persoonlijk: Kies je voor romantisch, klassiek, industrieel of juist een combinatie? Wij delen hier de nieuwste trends en stijlideeën om jouw slaapkamer stijlvol en praktisch in te richten. Laat je inspireren, kies de stijl die bij je past en geef je slaapkamer binnen een handomdraai een andere uitstraling.

Tips en stappenplannen

Wij delen hier de beste tips en adviezen om uitgerust wakker te worden. Van het opruimen van je slaapkamer tot het creëren van een extra slaapplaats.  Er is van alles mogelijk en wij vertellen je hoe. Overzichtelijk, inspirerend en stapsgewijs.

De slaapkamer

Het inrichten van de slaapkamer is vaak een hele uitdaging.  In ‘de slaapkamer’ nemen we een kijkje in de mooiste slaapkamers vol inspirerende slaapkamerideeën.  Heb je zelf een slaapkamer om trots op te zijn? Deel jouw foto’s en laat zien waar jij slaapt.

Bedderie.nl keuzehulp

Met meer dan 2400 producten en ruim 50 merken op Bedderie.nl kan het lastig zijn om een keuze te maken. Maar bij Bedderie.nl helpen wij je graag. In de artikelen hiernaast vind je daarom alle informatie die nodig is voor het maken van de juiste keuze. Van advies tot vergelijkingsresultaten. En van de top 5 populairste producten tot de keuze van onze eigen Bedderie.nl slaapspecialisten.