Over Bedderie.nl

Beddenspeciaalzaak Bedderie de Boer en samenhangende webwinkel Bedderie.nl zijn al meer dan 20 jaar gevestigd in de kenmerkende boerderij aan de Jousterweg in Heerenveen, met nog altijd hetzelfde doel: jou een optimale nachtrust bieden.

OverBedderie.nl

Alles voor een optimale nachtrust

Bij ons vind je alles op het gebied van slapen. Dit gaat van inspiratie en deskundig advies tot een ruim assortiment aan artikelen die je meteen kunt shoppen. Zo kun jij je volledig richten op het genieten van een comfortabele nachtrust.

Kwaliteit, ervaring en onafhankelijkheid
Ons geheim is onze jarenlange ervaring. Al sinds 1950 zijn we dagelijks bezig met het zoeken naar welk bed, hoofdkussen, dekbed of bedtextiel het beste bij iemand past. We weten waar we over praten en dat is iets waar we trots op zijn. Geen standaard advies, maar altijd een passend advies van onze eigen slaapadviseurs, want iedereen is anders. Of je nu precies weet wat je wilt, graag geadviseerd wilt worden, of juist overtuigd wilt worden omdat je op het punt staat een aankoop te doen, bij Bedderie geven we altijd eerlijk advies. Onze onafhankelijkheid en ervaring zorgen ervoor dat wij je alles over de producten kunnen vertellen, zowel de voordelen als zaken waar je op moet letten bij jouw wensen. Daarnaast blijven we graag op de hoogte van de nieuwste slaapontwikkelingen. We bezoeken daarom regelmatig beurzen en andere bijeenkomsten op slaapgebied. Op die manier vinden we altijd het product dat écht bij jou past.

 

Historie

1953

Het begint allemaal met Hans de Boer. Na de oorlog maakt hij zijn lerarenopleiding af en begint met het venten van spullen langs de deuren. Hij besluit zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, waar de onderneming nummer 01029160 krijgt. In hetzelfde jaar koopt hij een pand aan de Schoterlandseweg in Oudeschoot, waarin hij een winkel in woninginrichting, tapijt, gordijnen en manufacturen begint. In die tijd bestaat het bedrijf uit het echtpaar De Boer en een klein aantal personeelsleden.

1974

In dit jaar opent Hans een nieuwe winkel aan de Dracht, in het centrum van Heerenveen. Dit was één van de eerste winkels in het noorden gespecialiseerd op slaapgebied. Na een aantal jaar rendeert deze winkel zo goed dat Hans zich hier verder op wil gaan focussen. De woninginrichtingszaak in Oudeschoot wordt daarom gesloten.

1981

Hans sluit in dit jaar zijn winkel aan bij de formule Bedderie, die in 1990 over zal gaan in het Slaapgilde. Na deze aansluiting besluit Hans om de naam Bedderie te behouden, en noemt zijn winkel De Boer Bedderie.

1998

Na vele mooie jaren als ondernemer besluit Hans te stoppen, maar niet zonder het bedrijf over te dragen. In dit jaar vraagt hij Erwin Menger, die al jaren bij de Bedderie komt als vertegenwoordiger, en er daarvoor zelfs stage heeft gelopen, zijn levenswerk voort te zetten. Erwin grijpt deze kans met beide handen aan. Na de overname wordt de naam De Boer Bedderie veranderd in Bedderie de Boer. De eerdere slogan “Foar goed guod en net djoer, geane jo nei Hans de Boer” wordt omgetoverd in de welbekende slagzin “Bedderie de Boer – goed guod en net djoer”.

2000

Na nog twee jaar op de Dracht verhuist Bedderie de Boer naar de karakteristieke boerderij aan de Jousterweg in Heerenveen. Hier kunnen Erwin en zijn vrouw en mede-eigenaar Ester Menger-Bilijam werk en privé makkelijker combineren.

2009

Na een aantal jaar als lid van de Slaapgilde is Bedderie de Boer nu aangesloten bij de landelijke formule Beddenspecialist.nl, een samenwerkingsverband tussen particuliere slaapspecialisten.

2010

In dit jaar wordt de naam Bedderie gekocht en worden er onder Bedderie.nl webshopactiviteiten gestart. De webwinkel is een mooie aanvulling op de fysieke winkel.

2014

Om met de tijd mee te kunnen gaan wordt er buiten de Bedderie een legbord geplaatst. Het bord langs de weg geeft de meest actuele informatie weer, onder andere acties, openingstijden en slaapweetjes.

2016

Na alweer 15 aar in de boerderij iss het tijd voor een renovatie: nieuwe plafonds, wanden en lampen, nieuwe kleuren en bovenal: een nieuw interieur.

Nu

Onlangs is er een Italiaanse koffiehoek geïnstalleerd. Kom je binnenkort langs voor een heerlijk kopje koffie of thee?

Team Bedderie.nl

Onze slaapspecialisten zijn deskundige adviseurs die alles van onze producten weten. Dankzij hun ervaring en het continu bijspijkeren van hun kennis zijn zij goed op de hoogte van alle producten, innovaties en oplossingen op het gebied van slaap. Ze beantwoorden graag je vragen en helpen je bij het vinden van een product die helemaal aansluit op jouw wensen. Kom eens langs en bekijk wat er mogelijk is voor jou!