Moltons

Een molton zorgt ervoor dat jouw matras nog langer mee gaat. Het beschermt niet alleen tegen transpiratievocht, maar ook tegen kleine ongelukjes. Moltons zijn in verschillende varianten verkrijgbaar via Bedderie.nl, de gewone molton, waterdichte molton of een molton met split (deze is geschikt voor verstelbare elektrische bedden).

Assortiment moltons

  • Filters weergeven

Molton hoeslakens voor hygiëne

Tijdens het slapen transpireren we. Een molton hoeslaken of molton matrashoes beschermt jouw matras en zorgt voor een hygiënische bescherming, doordat het transpiratievocht wordt opgenomen. Daarmee is de molton allereerst een praktische toevoeging aan jouw slaapcomfort. Daarnaast is de molton ook heel comfortabel, omdat de molton is gemaakt van zacht geruwd katoen.

Alle moltons zijn rondom voorzien van elastiek, zodat er een goede pasvorm ontstaat voor het matras. Tip: was je molton voor het eerste gebruik, voor een optimale pasvorm en het hoogste comfort.

Molton online kopen

Ben je op zoek naar een molton hoeslaken? De molton hoeslakens in onze webshop zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen, zodat er altijd een molton bij zit voor jouw bed of boxspring. Bestel je bij ons, dan bezorgen wij het molton hoeslaken vanaf € 25,-, gratis bij je thuis!

Vragen over moltons

Wil je vakkundig advies bij de aankoop van een molton? Bel dan gerust onze klantenservice voor alle vragen over moltons. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via 0513 – 648 333.