Seniorenbedden: eenpersoons, tweepersoons en deelbaar

Wanneer in en uit bed stappen lastiger wordt, is het prettig om te kiezen voor het comfort van een seniorenbed. Seniorenbedden typeren zich door de comfortabele hoogte van het bed dat verschillende voordelen biedt: het in en uit bed stappen wordt vergemakkelijkt en u kunt eenvoudiger bij de lakens om uw bed op te maken. 

Comfortabele seniorenbedden voor een scherpe prijs

Het assoritment seniorenbedden van Bedderie bestaat uit comfortabele bedden voor de scherpste prijs. Tevens bezorgen wij in heel Nederland jouw nieuwe eenpersoons-, tweepersoons- of deelbaar seniorenbed. 

Assortiment seniorenbedden

  • Filters weergeven

Uw seniorenbed online kopen?

Bedderie.nl biedt een uitgebreid en kwalitatief assortiment aan seniorenbedden voor een optimaal slaapcomfort. Bedderie.nl bezorgd gratis door heel Nederland en de montage wordt door onze eigen vakmensen gedaan.

Verschillende maten en materialen

Uiteraard zijn de seniorenbedden op Bedderie.nl in diverse materialen en maten (van 90 x 200 tot 180 x 220) verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een eenpersoons seniorenbed, een tweepersoons seniorenbed of een deelbaar seniorenbed. En de bezorging van jouw seniorenbed? Die is gratis

Wil je vakkundig advies bij de aankoop van een seniorenbed? Bel dan gerust onze klantenservice voor alle vragen over boxsprings. De klantenservice is ook telefonisch bereikbaar via  0513 – 648 333.