Top 5 beste dekbedovertrekken

Ben jij op zoek naar een nieuw dekbedovertrek? Onze slaapexperts hebben een selectie gemaakt van de dekbedovertrekken met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. En die dekbedovertrekken zijn  de keuze van Bedderie.nl. Laat je inspireren door onze top-5 en kies het dekbedovertrek dat bij jou past.

Christian-Fischbacher-uni

Dit dekbedovertrek is de absolute nummer één. En dat is volkomen terecht. Het hoogwaardige satijn katoenen materiaal is namelijk niet alleen heerlijk zacht, maar heeft ook een stijlvolle uitstraling. Zo ben je verzekerd van een heerlijke nachtrust in een prachtige bed.

Val stijlvol in slaap onder dit prachtige dekbedovertrek. Wie bekend is met Monique des Bouvrie, kent de luxe details waar alle producten over beschikken. Naast het zachte katoen satijnen materiaal beschikt dit dekbedovertrek over een stijlvolle donkere grijze baan.

Auping-zaza-zoom

De combinatie van kleurige blokken op een witte achtergrond zorgt  ervoor dat dit dekbedovertrek in veel slaapkamers past. Met het satijn katoenen materiaal weet je bovendien zeker dat je heerlijk zacht slaapt.

Marc-O'Polo-Washed-Linen-Oatmeal

Het is niet gek dat dit overtrek een plaats in de top vijf heeft verdiend. De combinatie van zowel linnen (55%) als katoen (45) zorgt voor een heerlijk zachte kwaliteitsstof en het is een echte Marc O’Polo klassieker met een modern karakter.

Essenza-Guy-white

Dit dekbedovetrek met stijlvolle washed look zorgt ervoor dat je slaapkamer een luxe uitstraling krijgt. Zo lig je niet alleen lekker met je ogen dicht, maar is het ook prima ontspannen met je ogen open. Het katoenen materiaal zorgt er bovendien voor dat je lichaam lekker op temperatuur blijft.