Top 5 beste dekbedovertrekken

Ben jij op zoek naar een nieuw dekbedovertrek? Onze slaapexperts hebben een selectie gemaakt van de dekbedovertrekken met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. En die dekbedovertrekken zijn de keuze van Bedderie.nl. Laat je inspireren door onze top-5 en kies het dekbedovertrek dat bij jou past.

Christian-Fischbacher-uni

Dit dekbedovertrek is de absolute nummer één. En dat is volkomen terecht. Het hoogwaardige satijn katoenen materiaal is namelijk niet alleen heerlijk zacht, maar heeft ook een stijlvolle uitstraling. Zo ben je verzekerd van een heerlijke nachtrust in een prachtige bed.

Val stijlvol in slaap onder dit prachtige dekbedovertrek. Dit Essenza dekbedovertrek  is gemaakt van heerlijk soepel 100% katoen satijn. De weelderige bloemen geven sfeer aan elke slaapkamer.

Dit overtrek is vrolijk en kleurrijk. Alle kleuren van de regenboog zijn verdeelt in een blokken. De achterkant van het dekbedovertrek is effen grijsgroen van kleur. Dit dekbedovertrek is een aanstaande hardloper en was daarom onmisbaar in deze top 5.

Dit tijdloze dekbedovertrek heeft een geweven verticale streep patroon en geeft je slaapkamer een klassieke uitstraling. Het overtrek is uitgevoerd in de kleur wit, maar is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn en daardoor lekker zacht.

Prachtig Riviera Maison dekbedovertrek gemaakt van 100% katoen. Het dekbedovertrek heeft verschillende banen met een dessin van geweven materialen in zachte grijze en groene kleuren. Uiteraard mag het Riviera Maison logo op het dekbedovertrek niet missen.