Dekbedden

Dekbedden zijn er in verschillende formaten en verschillende vullingen. Bedderie.nl heeft in zijn assortiment keuze in 4 seizoenen dekbed, winterdekbed of een zomerdekbed. Daarnaast heb je nog de keuze in materiaal. Of je nu op zoekt bent naar dons, wol, katoen, zijden, tencel of een synthetisch dekbed. Bij ons vind je het dekbed dat geschikt is voor jou; bestel je dekbedden online!

Assortiment dekbedden

  • Filters weergeven

Het juiste dekbed voor het seizoen

Warm in de winter, koeler in de zomer: het juiste dekbed maakt jouw nachtrust een stuk aangenamer. De kwaliteit van een dekbed wordt bepaald door de vulling en de tijk (het omhulsel), maar Bedderie.nl maakt het jou makkelijk: de dekbedden in ons online warenhuis zijn allemaal van uitstekende kwaliteit.

Een dekbed van ons bestaat de tijk uit een lichte en dons-dichte stof. De dekbedden zelf zijn vochtregulerend en soepel. Uiteraard zijn de dekbedden in verschillende afmetingen te bestellen.

Dekbed online kopen

Bij Bedderie.nl koop je jouw winter dekbed, zomer dekbed of 4 seizoenen dekbed (all seasons dekbed) eenvoudig online. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Wij selecteren alleen de beste dekbedden voor onze klanten, zoals de Vandyck dekbedden, die tot de beste dekbedden van Nederland behoren (Consumentengids november 2004).

Om u goed van dienst te kunnen zijn bij het uitkiezen van jouw ideale dekbed kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij geven jou graag advies op maat. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 18.00 uur, via 0513 – 648 333.