Kinderbedden

De mooiste kinderbedden vind je uiteraard in de webwinkel van Bedderie.nl. Een kinderbed is niet alleen de plek waar jouw kind in slaapt valt, maar ook een belangrijk element in de kinderslaapkamer. Een kinderbed mag naast comfort en veiligheid ook een speels element bevatten. Daarnaast vind je de speelse elementen terug in de themakamers van onder andere kinderbedden LifeTime en Flexa. De themakamers hebben een zeer groot assortiment aan thema’s voor zowel jongens als meisjes. De keuze aan juniorbedden is daarmee uitgebreid en maakt jouw kinderslaapkamer snel helemaal compleet. Bekijk hieronder ons ruime aanbod jongens- en meisjesbedden. 

Assortiment kinderbedden

  • Filters weergeven

Themakamers voor meisjes en jongens

De themakamers van Bedderie.nl bevatten voor de meisjeskamer onder andere de thema’s: Life Time Kajuitbed, Life Time Roses, Life Time Freebird of het Life Time Prinsessenbed. Ook voor de jongenskamer zijn er verschillende thema’s beschikbaar zoals de Life Time Boomhut, Life Time Hutbed, Life Time Waterworld. De keuze aan kinderbedden is daarmee uitgebreid en maakt snel jouw kinderslaapkamer helemaal compleet.

Mocht je vragen hebben over de bedden voor kinderen neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op 0513 – 64 83 33.