Kinderbedden

De mooiste kinderbedden vind je uiteraard in de webwinkel van Bedderie.nl. Een kinderbed is niet alleen de plek waar jouw kind in slaapt valt, maar ook een belangrijk element in de kinderslaapkamer. Een kinderbed mag naast comfort en veiligheid ook een speels element bevatten. De speelse elementen vind je terug in de themakamers van onder andere LifeTime kinderbedden en Flexa Kinderbedden. De themakamers hebben een zeer groot assortiment aan thema’s voor zowel jongens als meisjes. De keuze aan kinderbedden is daarmee uitgebreid en maakt snel uw kinderslaapkamer compleet.

Assortiment kinderbedden

  • Filters weergeven

Themakamers voor meisjes en jongens

De themakamers bevatten voor de meisjeskamer onder andere de thema’s: Life Time Kajuitbed, Life Time Roses, Life Time Freebird of het Life Time Prinsessenbed. Ook voor de jongenskamer zijn er verschillende thema’s beschikbaar zoals de Life Time Boomhut, Life Time Hutbed, Life Time Waterworld. De keuze aan kinderbedden is daarmee uitgebreid en maakt snel jouw kinderslaapkamer compleet.

Mocht je vragen hebben over de kinderbedden neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op 0513 – 64 83 33.