Contact

Bedderie.nl streeft naar een uitstekende klantenservice, waarbij het waarmaken van de verwachtingen van onze klanten het hoogste doel is. Wil je iets weten over jouw bestelling, een dienst of product? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:30 – 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. Daarnaast kun je 24/7 een bericht achterlaten via één van onze andere kanalen, we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Overige gegevens
BTW nummer: NL851252734B01

KvK nummer: 54309395

Voor betalingen: ING Bank
IBAN: NL73INGB0005763804
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Bedderie B.V.

Veilig betalen

Je betaalt je bestelling bij Bedderie.nl veilig via iDeal, bankoverschrijving, achteraf betalen of contante betaling bij het bezorgen van je product(en). Contante betalingen zijn niet mogelijk met post zendingen.

Bezorgen

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling bij Bedderie.nl af te halen, maar Bedderie.nl bezorgt producten ook aan huis. Voor deze bezorging rekenen wij geen kosten. Met uitzondering van de waddeneilanden.

Verzendkosten

Wij versturen alle bestellingen vanaf € 25,- binnen Nederland gratis, bestellingen vanaf € 50 binnen Belgie gratis. Wij verzenden wereldwijd al vanaf € 9,95.

Montage

Je kunt kiezen voor montage bij je thuis door monteurs van Bedderie.nl. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Showroom

Als je onze producten liever in het echt even wil bekijken, of wilt komen proef liggen op onze matrassen, dan ben je van harte welkom in onze showroom van onze beddenspeciaalzaak in Heerenveen. Onze medewerkers zijn hier 6 dagen per week aanwezig om je alles over de eigenschappen van onze producten te vertellen.

Klacht melden

Uiteraard doen wij ons uiterste best om je snel en goed van dienst te zijn. Heb je toch een klacht, dan vragen wij je contact op te nemen met onze klantenservice. Je ontvangt uiterlijk binnen 30 dagen bericht.