Trend: prints

Wil je graag een slaapkamer een nieuwe uitstraling geven, maar weet je niet goed hoe? Ga dan voor deze trend: prints! Met een leuke print tover je jouw bed én slaapkamer binnen een handomdraai om tot een stijlvolle ruimte. Hieronder hebben we een aantal mooie overtrekken voor je op een rijtje gezet. Of je nou van grafisch, bloemen of uitgesproken prints houdt, je vindt het allemaal op onze webshop.

Laat je inspireren op Bedderie.nl

Uitgesproken prints

Ga voor uitgesproken prints, wanneer je een statement wilt maken. Deze dekbedovertrekken zijn echte blikvangers en zullen je bed tot middelpunt van de kamer maken. Prints met een knipoog of een heldere boodschap. Zo draait de Booby Trap om zelfliefde, want zeg nou zelf: klein of groot alle soorten mogen er zijn! De vrolijke dessins toveren elke morgen weer opnieuw een glimlach op je gezicht.

Grafisch en kleurrijk

Houd je meer van een strak dessin? Kies dan voor een van de overtrekken van Auping. Razend populair en bekend om de hoge kwaliteit materialen. De onderstaande overtrekken zijn gemaakt van 100% satijn katoen. Lekker zacht en zorgen voor een uitstekende nachtrust. De prints van Auping zijn vrolijk, kleurig en grafisch.

Weelderige bloemen

Haal de natuur in huis met rijke bloemenprints. Deze overtrekken van Essenza geven je slaapkamer een sfeervolle boost. De weelderige prints geven je slaapkamer een luxe en natuurlijke uitstraling. Combineer met een kamerplant en maak van je slaapkamer een droomkamer. Voor meer groene inspiratie voor in de slaapkamer kijk je hier!

Meer inspiratie