Boxsprings

Een boxspring kopen is soms een behoorlijke aanschaf, maar voor een goede nachtrust is een comfortabel bed erg belangrijk. Bij ons vind je een breed assortiment met altijd een boxspring die bij jou past. Je kunt bij ons terecht voor merken als Auping en Avek, maar ook voor de speciale Bedderie collectie.

Assortiment tweepersoons boxspring

  • Filters weergeven

Verschillen
Boxsprings zijn er in vele soorten, maten, kleuren en materialen. Verschillende modellen zijn al voor je samengesteld, onder andere de exclusieve Bedderie collectie. Je kunt natuurlijk ook altijd zelf jouw ideale boxspring samenstellen, met of zonder matras, hoofdbord of topmatras.

Voordelen
Het fijne van een boxspring is de extra lichamelijke ondersteuning die het biedt over de gehele breedte en lengte van het bed. Dit zorgt ervoor dat je nek en rug optimaal ondersteund zijn. Als het gaat om het kiezen van de juiste boxspring dan spelen lichaam en slaaphouding een belangrijke rol. We zetten daarom de verschillen tussen de boxsprings voor je op een rij en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Bestellen
Je bestelt jouw tweepersoons boxspring gemakkelijk online op Bedderie.nl. Wij bezorgen deze dan gratis waar en wanneer jij dat wilt. Toch liever eerst even proefliggen? Of heb je nog vragen? Kom dan naar onze showroom in Heerenveen, hier staan we voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je ook contact opnemen met onze klantenservice.