Bezorgen en afhalen

Leveringsinformatie

Bij elk product in onze webshop wordt er een indicatie van de levertijd vermeld. Heb je meerdere producten besteld? Dan is het bezorgmoment afhankelijk van het product met de langste levertijd, omdat jouw bestelling in één keer geleverd zal worden. Wanneer jouw order wordt bezorgd door PostNL, kleine pakjes zoals bedtextiel, ontvang je jouw order binnen de genoemde levertijd. Daarnaast worden overige bestellingen bezorgd door Bedderie.nl. Bij deze orders houden we je tijdens het bestelproces op de hoogte van de daadwerkelijke levertijd.

Bezorgen

Het is mogelijk om jouw bestelling af te halen bij Bedderie.nl, welke is gevestigd in Heerenveen. Daarnaast heeft Bedderie.nl de mogelijkheid om jouw bestelling aan huis te bezorgen. Voor bestellingen boven € 25,- rekenen wij geen kosten voor deze bezorging, met uitzondering van de waddeneilanden.

Afhalen

De bestelling afhalen bij Bedderie.nl in Heerenveen is mogelijk door een tijdstip af te spreken. Mocht het artikel op het moment van bestellen niet voorradig zijn, zullen wij je hiervan in kennis stellen. Bovendien streven wij er naar om het bestelde artikel binnen 5 werkdagen binnen te hebben. Zodra wij het artikel hebben ontvangen, ontvang je van ons bericht.

Ons afhaaladres is:

Jousterweg 34
8447 RH  Heerenveen

Verzendkosten

Al onze bestellingen vanaf € 25,- worden gratis naar je verzonden, met uitzondering van buitenlandse pakketen en afhaalmodellen.

Voor bestellingen in het buitenland rekenen wij kosten die gebaseerd zijn op postpakketten met een maximale grootte van 50x50x100 cm. Als je een item met een grotere afmeting besteld, behouden wij ons het recht voor om de levering kosten die gelijk zijn aan de kosten van de vracht in rekening te brengen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst kunnen wij de verzendkosten berekenen. Na een bestelling ontvang je een e-mail met de feitelijke leverkosten.

Delivery costs for foreign countries (except for Belgium) are based on parcel post with a maximum size of 50x50x100cm. If you order items with a larger size, we reserve the right to charge delivery costs that are equal to the cost of freight. We are able to calculate the delivery costs if you have placed your order. After ordering you will receive an e-mail from us with the actual delivery costs.

Kosten voor verzending per land:

Nederland

Onze bestellingen binnen Nederland boven de € 25,- worden gratis bezorgd.

Voor bestellingen van Bedderie.nl onder de € 25,- euro rekenen wij € 2,95 verzend- en administratiekosten.

België

Onze bestellingen binnen België boven de € 50,- worden gratis bezorgd.

Voor bestellingen van Bedderie.nl onder de € 50,- euro rekenen wij € 9,95 verzend- en administratiekosten.

Binnen Europa

Voor bestellingen van Bedderie.nl binnen Europa rekenen wij € 19,95 verzend- en administratiekosten.

Buiten Europa

De verzendkosten buiten Europa zijn op aanvraag.

Montage

Koop je een bed of slaapsysteem en wil je daarbij professionele montage? Onze monteurs komen je bestelling bij jouw thuis in elkaar zetten. Voor € 125,- kies je voor het gemak van montage door de monteurs van Bedderie.nl.

Je order in ontvangst nemen

Wij rekenen op een goede bereikbaarheid van de ruimte(s) waar jouw slaapkamermeubelen komen te staan. Gaat het om grote producten? Zorg dan dat de route, bijvoorbeeld het trapsgat, vrij is en haal kwetsbare spullen, fotolijsten en andere accessoires tijdelijk weg. Hierdoor hebben onze monteurs optimaal de ruimte.

Verpakkingsmateriaal

Na het bezorgen en monteren nemen onze monteurs het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Vervolgens wordt dit op een milieuvriendelijke wijze gescheiden en verwerkt. Daarnaast laten wij de verpakking bij zelfbouw orders intact, zodat je deze eenvoudig kunt verplaatsen.