Bezorgen en afhalen

Leveringsinformatie

Bij elk product in onze webwinkel wordt een indicatie van de levertijd vermeld. Indien je meerdere producten hebt besteld is het bezorgmoment afhankelijk van het product met de langste levertijd, jouw bestelling zal in één keer worden geleverd. Kleine pakketjes zoals bed textiel worden bezorgd door PostNL, je ontvangt dan jouw bestelling binnen de genoemde levertijd. Overige bestellingen worden bezorgd door ons, we houden je tijdens het bestelproces op de hoogte van de daadwerkelijke levertijd.

Bezorgen

Het is mogelijk om jouw bestelling aan huis te laten bezorgen. Voor bestellingen boven € 25,- rekenen we geen kosten voor de bezorging, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Montage

Koop je een bed of slaapsysteem en wil je daarbij professionele montage? Kies je voor het gemak van montage door onze monteurs, zij komen de bestelling bij je bij je thuis in elkaar zetten. Vraag naar de mogelijkheden en de kosten van jouw bestelling.

Verpakkingsmateriaal

Na het bezorgen en monteren nemen onze monteurs het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Vervolgens wordt dit op een milieuvriendelijke wijze gescheiden en verwerkt. Daarnaast laten we de verpakking bij zelfbouwbestellingen intact, zodat je deze eenvoudig kunt verplaatsen.

Bestelling in ontvangst nemen

We rekenen op een goede bereikbaarheid van de ruimte(s) waar jouw slaapkamermeubels komen te staan. Gaat het om grote producten? Zorg er dan voor dat de route, bijvoorbeeld het trapgat, vrij is en haal kwetsbare spullen, fotolijsten en andere accessoires tijdelijk weg. Hierdoor hebben onze monteurs optimaal de ruimte.

Afhalen

De bestelling zelf afhalen bij ons in Heerenveen is mogelijk door een tijdstip af te spreken. Indien jouw bestelling op moment van bestellen niet voorradig is, zullen we je hier zo snel mogelijk van in kennis stellen. Bovendien streven we ernaar om jouw product(en) binnen 5 werkdagen binnen te hebben, je ontvangt dan bericht van ons.

Het afhaaladres
Jousterweg 34
8447 RH  Heerenveen

Verzendkosten

Alle bestellingen vanaf € 25,- worden gratis naar je verzonden, met uitzondering van buitenlandse pakketten en afhaalmodellen.

Voor bestellingen in het buitenland, uitgezonderd België, rekenen we kosten die gebaseerd zijn op postpakketten met een maximale grootte van 50x50x100 cm. Als je een item met een grotere afmeting besteld, behouden we ons het recht voor om de levering kosten die gelijk zijn aan de kosten van de vracht in rekening te brengen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst kunnen we de verzendkosten berekenen, hierna ontvang je een e-mail met de feitelijke leverkosten.

Delivery costs for foreign countries, except for Belgium, are based on parcel post with a maximum size of 50x50x100 cm. If you order items with a larger size, we reserve the right to charge delivery costs that are equal to the cost of freight. We are able to calculate the delivery costs if you have placed your order, afterwards you will receive an e-mail from us with the actual costs.

Kosten voor verzending per land:

Bestellingen binnen Nederland boven de € 25,- worden gratis bezorgd.

Voor bestellingen onder de € 25,- euro rekenen we € 2,95 aan verzend- en administratiekosten.

Bestellingen binnen België boven de € 50,- worden gratis bezorgd.

Voor bestellingen onder de € 50,- euro rekenen we € 9,95  aan verzend- en administratiekosten.

Voor bestellingen binnen Europa rekenen we € 19,95 aan verzend- en administratiekosten.

De verzendkosten voor bestellingen buiten Europa zijn op aanvraag.