Hoeslakens

Een hoeslaken houdt jouw matras heerlijk fris en schoon. Er zijn verschillende soorten hoeslakens verkrijgbaar bij Bedderie.nl, bijvoorbeeld katoenen, katoen-satijnen en jersey hoeslakens in verschillende kleuren met of zonder split. De hoeslakens zijn ook geschikt voor boxsprings. 

Assortiment hoeslakens

  • Filters weergeven

 

Verschillende textielsoorten

Een jersey hoeslakens rekt mee en is geschikt voor hogere matrassen of matrassen met een topdekmatras erop en is bovendien makkelijk in gebruik tijdens het opmaken van het bed. Katoenen hoeslakens rekken niet mee en is te gebruiken voor alleen het matras of alleen het topdekmatras. 

Hoeslaken gecombineerd met dekbedovertrek

Wanneer je een prachtig dekbedovertrek gekocht hebt, wil je deze uiteraard combineren met een passend hoeslaken van dezelfde kwaliteit en luxe. Geef jouw bed een luxe uitstraling met een complementerend hoeslaken en kussensloop van satijn.

Past het beter bij jouw persoonlijkheid om met contrastkleuren te werken, dan is een hoeslaken in combinatie met een contrasterende kussensloop natuurlijk ook een goede keus. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus bij ons vind je altijd het hoeslaken van je dromen!

Hoeslakens online kopen

Wil je vakkundig advies bij de aankoop van een hoeslaken? Bel dan gerust onze klantenservice via 0513 – 648 333.