Bedderie.nl zakelijk

Ook zakelijk ben je bij Bedderie.nl aan het juiste adres. Zowel het afnemen van een groot aantal producten als het creëren van inspirerende slaapplekken: wij denken graag met je mee en al onze producten zijn zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Heb je advies nodig, wil je samenwerken met Bedderie.nl of wil je een groot aantal producten afnemen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 0513 648 333 voor meer informatie.

a

Zakelijke bestelling

Wil je zakelijk een groot aantal producten afnemen, met een bestelwaarde hoger dan €2500? Daarvoor maken wij graag een offerte op maat, voorzien van een passende aanbieding en productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en wensen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 0513 648 333 voor meer informatie.

a

Projecten

Met meer dan 2400 producten van 50 toonaangevende merken en de speciaal door Bedderie ontwikkelde project slaapsystemen heeft Bedderie.nl meer dan genoeg in huis om slaapkamers in te richten. Of dat nu gaat om een bed & breakfast, hotel of ander project. Bovendien weten onze ervaren slaapspecialisten dat aan elk project specifieke eisen worden gesteld. Daarnaast wil wil iedereen natuurlijk ontwaken na een comfortabele nacht, maar ook de levensduur is van belang. Wij denken graag met je me en geven persoonlijk advies en begeleiding gedurende het hele project. Vraag een offerte aan of bel 0513 648 333  voor meer informatie.

a

Samenwerken

Al meer dan 50 jaar is Bedderie een autoriteit op slaapgebied. Wil jij  samenwerken en zie je een mogelijke match met Bedderie.nl? Wij bundelen graag onze krachten en gaan samenwerkingen aan. Dit kan op de lange termijn, maar wij staan ook open voor een korte samenwerking. Stuur een bericht of bel 0513 648 333  om van gedachten te wisselen en de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op

Voor alle vragen of zakelijke bestellingen en voor informatie over voorwaarden, kun je contact met ons opnemen (op werkdagen binnen 24 uur reactie).

a

Vraag een offerte aan

Via het onderstaande aanvraagformulier kun je een offerte aanvragen voor een zakelijke bestelling.