BEDDERIE.NL ADVIESWIJZERS

Wij denken graag met je mee om de keuze van je nieuwe bed, dekbed, matras of kussen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Uiteraard doen we dit door een compleet aanbod tegen de scherpste prijs te bieden. Maar wij helpen je ook graag om het product te kiezen wat echt bij je past. Daarom hebben wij onze speciale Bedderie.nl advieswijzers ontwikkeld. Geen tijdrovende vragenlijsten, maar een eenvoudig overzicht waar je in één opslag de verschillende producten en de belangrijkste producteigenschappen ziet. Zo vind jij het product wat echt bij jou en je slaaphouding past.

SLAAPADVIES

Voor het geven van een goed slaapadvies is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Ook factoren zoals het postuur, de favoriete slaaphouding, het slaapklimaat, eventuele stress en je lichamelijke gesteldheid zijn bepalend voor de keuze van jouw optimale slaapcomfort.

Postuur

“Als iemand zwaarder is, zal hij ook een steviger matras nodig hebben.” Dit is een veelgehoord advies. Maar het gaat niet alleen om je lichaamsgewicht. Juist ook je lengte en postuur zijn erg belangrijk. Let daarop op de verhouding tussen je lichaamsgewicht  en je lengte en postuur.

Slaaphouding

Je slaaphouding is erg belangrijk. Wanneer je staat en zit wordt de natuurlijke vorm van de wervelkolom voor een groot deel in stand gehouden door je rugspieren. Als je slaapt nemen bedbodem, matras en hoofdkussen deze taak als het ware over.

Slaapklimaat

Tijdens het slapen is het belangrijk dat je lichaam zo min mogelijk moeite hoeft te doen om op temperatuur te blijven. Als het te warm of te koud is, kan jij je niet voldoende ontspannen. Je geniet niet van een optimale nachtrust.

Stress

Stress uit zich vaak in een gespannen slaaphouding. Een comfortabel slaapklimaat helpt om deze spanning te verminderen. In een aangename omgeving is het makkelijk om te ontspannen, zodat je lichaam en geest beter te rust kunnen komen.

Allergie

Er bestaan speciale materialen die ondoordringbaar zijn voor veel allergieverwekkers. Let bij de aanschaf van je slaapsysteem op de kenmerken van het product. Welke producten anti-allergisch zijn lees je in onze productcategorie-teksten.

HOE WERKT DE ADVIESWIJZER?

Bij al onze advieswijzers zetten we de belangrijkste selectie informatie voor je bij elkaar. Zo kun jij snel zien wat de verschillen tussen de producten zijn en welk product bij jouw past. Lees hier hoe onze advieswijzers werken…

SLAAPHOUDINGINFORMATIE
Bovenaan elke advieswijzer staat onder slaaphouding een overzicht met de drie verschillende slaaphoudingen. Hierin zie je direct welke producten passen bij jouw slaaphouding. Want of je nu een bedbodem, matras of kussen koopt, je slaaphouding is één van de bepalende factoren voor het maken van de juiste keuze. Tevens zie je per slaaphouding welke producten je volgens de Bedderie.nl slaapspecialisten beter niet kan kiezen.

Rugslaper

Buikslaper

Zijslaper

TIPS
Naast je slaaphouding en de basisfactoren zijn er nog een aantal belangrijke factoren waar je op moet letten. Bij tips geven onze slaapexperts je op een overzichtelijke manier informatie en tips over waar je nog meer rekening mee moet houden voor het vinden van je ideale slaapcomfort.

Overzichtelijk

Een korte, overzichtelijke uitleg van factoren die van belang zijn voor de aankoop. Wanneer je rekening houdt met de tips van onze slaapexperts kies jij het product wat echt bij jou past.

Persoonlijk

Je postuur speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol wanneer het gaat om het kiezen van het juiste matras. Het gaat om de verhouding tussen je lichaamsgewicht en je lengte.

Prijs-kwaliteit verhouding 

Uiteraard houden we hierbij rekening met de prijs-kwaliteitverhouding. Zo voorkom je dat je onnodig veel geld uitgeeft.

PRODUCTCATEGORIE OVERZICHT
Of het nu gaat om bedbodems, matrassen, kussens of slaaptextiel, binnen elke categorie zijn er verschillende productsoorten. Bij het productcategorie-overzicht zijn  per productsoort de  voor en nadelen  overzichtelijk op een rij gezet. Zo zie jij eenvoudig welke productsoort wel of juist niet bij je past.

KIES JOUW IDEALE SLAAPSYSTEEM
Met de informatie uit de advieswijzer weet jij welke producten goed bij je passen. Heb je al een keuze gemaakt? Bestel het dan snel en eenvoudig in onze webshop. Twijfel je nog? Kom dan naar onze showroom in Heerenveen.

SLAAPCOMFORT STAPPENPLAN

Voor een optimale nachtrust is het essentieel dat de bedbodem, het matras, hoofdkussen en dekbed goed bij elkaar passen. Verder zorgen zij samen voor de ondersteuning aan het hele lichaam. Wanneer je staat of zit, wordt de natuurlijke vorm van de wervelkolom namelijk voor een groot deel in stand gehouden door je gewrichtsbanden en rugspieren. Bij de juiste combinatie van bedbodem, matras, hoofdkussen en dekbed nemen zij deze taak als het ware over. Daardoor kunnen de spieren zich goed ontspannen en geniet jij van een optimale nachtrust. Ten slotte kan een verkeerde combinatie de oorzaak zijn van rug- en nekklachten, tintelingen in armen en benen en vermoeidheid bij het opstaan.

Stel jouw ideale slaapcomfort samen met het doorlopen van deze stappen:

VRAGEN? OF WIL JE MEER INFORMATIE?

Onze slaapadviseurs zijn deskundige adviseurs die van slapen hun werk hebben gemaakt. Bovendien helpen zij je graag bij het maken van de juiste keuze. Samen met jou vinden ze het slaapcomfort dat helemaal aansluit op jou wensen en slaapsituatie. Vragen? Of behoefte aan een persoonlijk adviesgesprek? Neem contact op met een van de Bedderie.nl slaapadviseurs.

0513 648 333 / 06 10 89 88 55

Onderweg of vanuit je stoel, zolang je een telefoon bij de hand hebt, kan je een van de Bedderie.nl slaapadviseurs vragen naar het voor jou ideale slaapcomfort.

STUUR ONS BERICHT

Zeven dagen per week, 24 uur per dag kan je met al je slaapwensen en vragen terecht op Bedderie.nl. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jousterweg 34 | 8447 RH | Heerenveen

Behoefte aan een persoonlijk adviesgesprek? Of wil je proef liggen op de vele matrassen?  Je bent van harte welkom in onze showroom in Heerenveen. De koffie staat voor je klaar!