Bedderie.nl advieswijzer

We denken graag met je mee om de keuze van jouw nieuwe bed, dekbed, matras of kussen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Uiteraard doen we dit door een compleet aanbod tegen de scherpste prijs te bieden. Daarnaast helpen we je ook graag om het product te kiezen dat echt bij je past. Daarom hebben we onze speciale Bedderie.nl advieswijzers ontwikkeld. Geen tijdrovende vragenlijsten, maar een eenvoudig overzicht waar je in één oogopslag de verschillende producten en de belangrijkste producteigenschappen ziet. Zo vind je het product dat echt bij jou en jouw slaaphouding past.

Slaapadvies

Voor het geven van een goed slaapadvies is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Factoren zoals het postuur, de favoriete slaaphouding, het slaapklimaat, eventuele stress en jouw lichamelijke gesteldheid zijn bepalend voor de keuze van jouw optimale slaapcomfort.

Postuur

Een veelgehoord advies is “hoe zwaarder de persoon, hoe steviger het matras”, maar het gaat niet alleen om lichaamsgewicht. Juist ook lengte en postuur zijn erg belangrijk. Let daarom op de verhouding tussen je lichaamsgewicht, lengte en postuur.

Slaaphouding

Je slaaphouding is erg belangrijk. Wanneer je staat en zit wordt de natuurlijke vorm van de wervelkolom voor een groot deel in stand gehouden door je rugspieren. Als je slaapt nemen bedbodem, matras en hoofdkussen deze taak als het ware over.

Slaapklimaat

Tijdens het slapen is het belangrijk dat je lichaam zo min mogelijk moeite hoeft te doen om op temperatuur te blijven. Als het te warm of te koud is, kan je lichaam niet voldoende ontspannen en geniet je dus niet van een optimale nachtrust.

Stress

Stress uit zich vaak in een gespannen slaaphouding. Een comfortabel slaapklimaat helpt om deze spanning te verminderen. In een aangename omgeving is het makkelijk om te ontspannen, zodat je lichaam en geest beter tot rust kunnen komen.

Allergie

Er bestaan speciale materialen die ondoordringbaar zijn voor veel allergie-verwekkers. Let bij de aanschaf van je slaapsysteem op de kenmerken van het product. In de productcategorie-teksten lees je welke producten anti-allergisch zijn.

Slaapcomfort stappenplan

Voor een optimale nachtrust is het essentieel dat de bedbodem, het matras, het hoofdkussen en het dekbed goed bij elkaar passen. Deze onderdelen zorgen samen voor de gehele ondersteuning aan het lichaam. Wanneer je staat of zit, wordt de natuurlijke vorm van de wervelkolom voor een groot deel in stand gehouden door je gewrichtsbanden en rugspieren. Bij de juiste combinatie van bedbodem, matras, hoofdkussen en dekbed nemen zij deze taak als het ware over. Daardoor kunnen de spieren zich goed ontspannen en geniet je van een optimale nachtrust. Tenslotte kan een verkeerde combinatie de oorzaak zijn van rug- en nekklachten, tintelingen in armen en benen en vermoeidheid bij het opstaan.

Stel jouw ideale slaapcomfort samen met het doorlopen van deze stappen:

Vragen? Of wil je meer informatie?

Onze slaapexperts zijn deskundige adviseurs die van slapen hun werk hebben gemaakt. Bovendien helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze, samen met jou vinden we het slaapcomfort dat helemaal aansluit op jouw wensen en slaapsituatie. Vragen? Of behoefte aan een persoonlijk adviesgesprek? Neem contact op met een van de Bedderie.nl slaapadviseurs.

0513 648 333 / 06 10 89 88 55

Onderweg of vanuit je stoel, zolang je een telefoon bij de hand hebt, kun je één van onze slaapadviseurs vragen naar het voor jou ideale slaapcomfort.

Stuur ons een bericht

Elke dag van de week en 24 uur per dag kan je met al jouw slaapwensen en vragen terecht op Bedderie.nl; vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jousterweg 34 | 8447 RH | Heerenveen

Behoefte aan een persoonlijk adviesgesprek? Of wil je proefliggen op de vele matrassen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Heerenveen, de koffie of thee staat voor je klaar!

Betalen in termijnen

Bij Bedderie.nl is het heel eenvoudig om in termijnen te betalen. Wanneer je straks bij het afrekenen de betaalmethode kiest, klik dan op het Santander logo:

 

 

 

Meer weten of benieuwd naar je maandbedrag, klik dan hier!

Let op: Betalen per maand is vooralsnog alleen mogelijk in Nederland