Lifetime kledingkasten

De Lifetime kledingkasten zijn geïnspireerd op de nieuwste stijl en interieurtrends. Met deze stoere, pure kledingkasten geef je jouw kinderkamer zo een unieke en stijlvolle twist. Laat je verrassen en inspireren en verrijk je kinderkamer met een echte Lifetime kledingkast.

 

  • Filters weergeven

Soft close en soft sluitingen in alle lifetime kasten

Lifetime biedt de keuze in verschillende standaard kasten aan, die volledig aan je behoeften aan opbergruimte voldoen. De kasten zijn uitgerust met een standaard indeling van 4 – 6 ligplanken en evt. lades. Bovendien zijn de kasten gemaakt in de hoogste kwaliteit en zullen daarom ook lang meegaan.

 

Flexibele kast systeem

Bouw de kledingkast die aan jouw wensen en aan die van jouw kind voldoet. Met he nieuwe massief houten systeem kun je oneindig doorbouwen. Of je nu maar plek hebt voor een kast van 50 centimeter breed of een 10 meter brede kast, het is allemaal mogelijk. Voeg daarna een indeling naar wens toe, en deuren die bij jouw smaak passen en je droomkast is klaar. Heb je specifieke vragen over het samenstellen van een Lifetime kast? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.