Lifetime

Lifetime staat bekend om zijn kinderbedden. Dit oorspronkelijk Deense merk is ontstaan vanuit de filosofie ‘kinderen hoeven alleen maar te spelen, te ontdekken en plezier te hebben’. Met dit motto als leidraad heeft het merk zijn assortiment inmiddels uitgebreid met onder meer kussens, bureaus en kasten. Zo kun je eenvoudig én met het kinderbed die bij jouw kind past een prachtige complete kinderkamer creëren.

De Lifetime kinderbedden zijn overigens niet alleen mooi, maar ook stevig, duurzaam en maatschappelijk geproduceerd. Bovendien beschikken veel producten over meegroeimogelijkheden. Zo ben je er zeker van dat je kinderen in een veilige omgeving slapen en spelen.

 

  • Filters weergeven

Lifetime bij Bedderie.nl

Lifetime is meer dan veertig jaar geleden ontstaan met als doel ‘het creëren van opvallende en fantasierijke werelden, die de basis vormen voor de reis door de kinderjaren.’ Daarmee is dit merk hét merk voor jou en jouw kind. Op Bedderie.nl vind je daarom een uitgebreide collectie Lifetime producten. Kijk rond, stel jouw kinderkamer samen en bestel je producten eenvoudig en snel op Bedderie.nl. Want of het nu een basisbed, hoogslaper, bureau of kledingkast is: met de producten van Lifetime kies je voor jouw kind!