Lifetime bureaus en stoelen

Lifetime kan iedere kinderkamer voorzien van een uitdagende werkruimte. De stoere, aantrekkelijke bureaus met comfortabele bureaustoel kun je in namelijk in veel verschillende slaapkamerstijlen plaatsen. Laat je inspireren en stap in de wereld van Lifetime, waar stijl en gebruiksgemak samenkomen. Daarnaast geeft een bureau je heel veel ruimte in je kamer! Opbergruimte, ruimte om te leren en ruimte om te spelen. Plaats je bureau onder je Lifetime bed, of zet hem neer in je slaapkamer.

  • Filters weergeven

Creëer een eigen kantoor voor jouw kind

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen om te werken aan een goed bureau. Om te tekenen, spelen of om huiswerk te maken. Daarom zijn veel van de Lifetimebureaus in hoogte verstelbaar zodat ze meegroeien met jouw kind.

 

Lifetime bij Bedderie.nl

Lifetime is meer dan veertig jaar geleden ontstaan met als doel ‘het creëren van opvallende en fantasierijke werelden, die de basis vormen voor de reis door de kinderjaren.’ Lifetime is daarmee hét merk voor jou en jouw kind. Op Bedderie.nl vind je daarom een uitgebreide collectie Lifetime producten. Kijk rond, stel jouw kinderkamer samen en bestel je producten eenvoudig en snel op Bedderie.nl. Want of het nu een basisbed, hoogslaper, bureau of kledingkast is: met de producten van Lifetime kies je voor jouw kind!