Lifetime babykamer

Gedreven door de filosofie dat elk kind alleen maar hoeft te spelen, hoeft te ontdekken en plezier moet hebben, produceert het van oorsprong Deense merk Lifetime alles voor de baby- en kinderkamer. Het design van de producten focust zich naast functionaliteit dan ook op de aantrekkelijkheid. En dat zorgt ervoor dat je met de babykamer items van dit populaire merk jouw babykamer in één keer veilig en stijlvol maakt. Geen babykamer kan meer zonder deze perfecte combinatie!

Van commodes en ledikanten tot meubels: alle producten van Lifetime zijn een aanwinst voor iedere babykamer. Geef jouw baby de warmte, en geborgenheid die het nodig heeft met de leukste Lifetime babykamer producten.

  • Filters weergeven

Veiligheid, zorg en liefde voor jouw baby

Geef jouw baby de beste start met de Lifetime commode, het babyledikant en de Lifetime babykamer meubelen. De praktische commode met ruime laden voor alle babyspulletjes kan nadat hij zijn dienst heeft gedaan, omgebouwd worden in een hoogte verstelbaar bureau! Een slimme manier van om je meubel te hergebruiken en het bewijs van de Lifetime meegroeimogelijkheid.

Het baby ledikant kan eveneens eenvoudig omgebouwd worden tot een prachtig junior bed. De babykamer meubelen kunnen tot slot worden hergebruikt als junior meubelen.

 

Lifetime bij Bedderie.nl

Lifetime is meer dan veertig jaar geleden ontstaan met als doel ‘het creëren van opvallende en fantasierijke werelden, die de basis vormen voor de reis door de kinderjaren.’ Lifetime is daarmee hét merk voor jou en jouw kind. Op Bedderie.nl vind je daarom een uitgebreide collectie Lifetime producten. Kijk rond, stel jouw kinderkamer samen en bestel je producten eenvoudig en snel op Bedderie.nl. Want of het nu een basisbed, hoogslaper, bureau of kledingkast is: met de producten van Lifetime kies je voor jouw kind!