Frans Bijnen ledikanten

Frans Bijnen is bekend vanwege hun diverse en hoogwaardige ledikanten. Functionaliteit en elegante uitstraling zijn leidend bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe type ledikanten. Het brede assortiment omvat onder andere de bekende Juvo collecties, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan traditionele en ambachtelijk vakmanschap, en de zondag collecties, welke slaapsystemen uitermate geschikt zijn voor senioren.

Ongeacht de collectie die je kiest ben je met een Frans Bijnen ledikant van Bedderie.nl verzekerd van kwaliteit. Een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer!

  • Filters weergeven

Over Bijnen meubel groep

Frans Bijnen is een familiebedrijf die in de afgelopen jaren nationaal succes heeft geboekt. Het merk, dat in 1974 werd opgericht door de inmiddels overleden Frans Bijnen, begon als Frans Bijnen Meubelen (FBM) en specialiseerde zich in de groothandel van traditionele klein meubelen. In 1996 gaf Dhr. Bijnen aan te willen stoppen met FBM en op dat moment nam meubelindustrie Van de Voorde FBM over. Van de Voorde was al vanaf midden jaren 70 één van de toeleveranciers van FBM. In 2000 is Frans Bijnen Meubelen verhuisd van Veldhoven naar het moederbedrijf in Hulst, waar het hoofdkantoor anno nu nog steeds is gevestigd.