Frans Bijnen

Frans Bijnen is een echt familiebedrijf dat op en geheel eigen wijze meubel-trends vertaald naar een actuele collectie kasten, tafels, stoelen, ledikanten, banken en fauteuils. Stuk voor stuk zijn het prachtige producten die prettig en functioneel zijn in gebruik.

Daarnaast kennen veel mensen Bijnen vooral van de ledikanten, maar het merk maakt ook stijlvolle kasten en handige slaapkameraccessoires. Verder zijn alle producten ontwerpen en gemaakt met hart voor het product en aandacht voor omgeving. En dat is duidelijk zichtbaar. Zo kun je met de items van Frans Bijnen leven zoals jij je voelt. In jouw favoriete slaapkamerstijl.

  • Filters weergeven

Over Bijnen meubel groep

Frans Bijnen is een familiebedrijf die in de afgelopen jaren nationaal succes heeft geboekt. Het merk, dat in 1974 werd opgericht door de inmiddels overleden Frans Bijnen, begon als Frans Bijnen Meubelen (FBM) en specialiseerde zich in de groothandel van traditionele klein meubelen. In 1996 gaf Dhr. Bijnen aan te willen stoppen met FBM en op dat moment nam meubelindustrie Van de Voorde FBM over. Van de Voorde was al vanaf midden jaren 70 één van de toeleveranciers van FBM. In 2000 is Frans Bijnen Meubelen verhuisd van Veldhoven naar het moederbedrijf in Hulst, waar het hoofdkantoor anno nu nog steeds is gevestigd.