Frans Bijnen kasten

De serie kasten van Frans Bijnen zijn landelijk, stoer en modern tegelijk en staan erg mooi in ieder slaapkamerinterieur. De kasten zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor kan je combineren met kleuren en kies je zelf de gewenste stijl van je slaapkamer.

Bekijk hieronder de prachtige, kenmerkende Frans Bijnen kasten bij Bedderie.nl en kies de kast die bij jouw slaapkamer past.

  • Filters weergeven

Over Bijnen meubel groep

Frans Bijnen is een familiebedrijf die in de afgelopen jaren nationaal succes heeft geboekt. Het merk, dat in 1974 werd opgericht door de inmiddels overleden Frans Bijnen, begon als Frans Bijnen Meubelen (FBM) en specialiseerde zich in de groothandel van traditionele klein meubelen. In 1996 gaf Dhr. Bijnen aan te willen stoppen met FBM en op dat moment nam meubelindustrie Van de Voorde FBM over. Van de Voorde was al vanaf midden jaren 70 één van de toeleveranciers van FBM. In 2000 is Frans Bijnen Meubelen verhuisd van Veldhoven naar het moederbedrijf in Hulst, waar het hoofdkantoor anno nu nog steeds is gevestigd.