Snurk dekbedovertrekken

Snurk maakt dekbedovertrekken met een bijzonder en inspirerend design. Volgens Snurk hoeft je dekbedovertrek namelijk niet alleen comfortabel te zijn, maar kan een dekbedovertrek wel degelijk een trendy item zijn in je slaapkamerinterieur. De Snurk dekbedovertrekken zijn dan ook ontworpen met levensechte prints en opvallende kleuren waardoor ze extra opvallen in je slaapkamer. Een frisse en vrolijke collectie voor het hele gezin.

 

  • Filters weergeven

Snurk helpt zwerfjongeren

Ruim 10 jaar geleden sliepen Snurk oprichters Peggy & Erik op de Dam in Amsterdam. Het eenmalige liefdadigheidsproject om zwerfjongeren van de straat te helpen is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk, maar Snurk blijft er alles aan doen om jongeren van de straat te helpen. Daarom gaat een groot deel van de opbrengst van de dekbedovertrekken Le-Clochard en Le-Trottoir naar Stichting Zwerfjongeren Nederland (SZN). Met de inkomsten worden woonprojecten ondersteund, waar werk of een opleiding voorop staat. Zo heeft Snurk inmiddels niet alleen meer dan € 80.000 euro gedoneerd aan projecten voor dakloze jongeren, maar is het merk er ook in geslaagd om een behoorlijke club mensen aan het werk te houden.

 

Snurk bij Bedderie.nl

Ontdek het bijzondere merk Snurk in onze webshop! Snurk onderscheidt zich in creatieve design en heeft als missie om van slapen een feestje te maken. De door Nederlandse designers ontworpen collecties worden mens en planeet vriendelijk geproduceerd in Portugal, waarbij gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve stoffen met levensechte prints. Zo ontwerpt en produceert Snurk niet alleen mooie, maar ook nog eens milieubewuste producten. En al deze producten vindt je bij Bedderie.nl. Bestel ze eenvoudig en snel en geniet van jouw Snurk beddengoed.