Kardol kussenslopen

De Kardol kussenslopen staan voor spraakmakende designs met een klassieke twist. Geïnspireerd op de hedendaagse mode en aangevuld met het karakterisitieke tekstgebruik produceert dit van oorsprong Amsterdamse merk sfeervolle en chique kussenslopen. Daarnaast zorgen de duurzame materialen er voor dat de slopen extra lang mee gaan en dat ze een optimaal comfort blijven bieden. Bovendien staan ze prachtig in je slaapkamer. Een echte aanwinst voor elke slaapkamer!

  • Filters weergeven

Kardol bij Bedderie.nl

Kardol is een toonaangevend Nederlands merk op het gebied van bedtextiel. Het van oorsprong Amsterdamse merk staat sinds de oprichting voor actuele designs en kwalitatieve stoffen en heeft een duidelijke visie op bedtextiel: de producten moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook goed matchen met je slaapkamerinterieur. Of zoals Kardol het zelf zeggen: “This is where Dutch design meets luxury bedlinnen’.

In ons Kardol assortiment vind je diverse stoffen en kleuren met spraakmakende dessins. Zo kun je de producten eindeloos combineren. Met elkaar, maar ook met jouw eigen interieur.