Dommelin moltons

Bescherming en comfort; dat is wat de moltons van Dommelin zo bijzonder maakt. De stijl van Dommelin kan het best omschreven worden als chique maar niet te gecompliceerd. De moltons zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen op ieder matras geplaatst worden.

  • Filters weergeven

Dommelin bij Bedderie.nl

Het uitgangspunt van Dommelin is ervoor te zorgen dat jij comfortabel slaapt in een stijlvolle slaapkamer. De producten van Dommelin staan namelijk bekend om hun hoge kwaliteit en stijlvolle uitstraling. Met het bedtextiel van Dommelin haal je dan ook kwaliteit en stijl in huis. Op Bedderie.nl vin je de grootste online collectie Dommelin. Dankzij onze uitstekende samenwerking met dit unieke merk en haar atelier in Nederland kun je ook voor maatwerk bij ons terecht. Heb je vragen of wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ben je op zoek naar een gratis softsample aan de hand van de Dommelin uni-collectie? Vraag deze vandaag nog gratis en vrijblijvend bij ons aan. Zo weet jij zeker of de kleur en de stofsoort jou een prefecte perfecte nachtrust gaan bezorgen.