PIP

Bedderie.nl biedt een uitgebreid assortiment aan PIP dekbedovertrekken. PIP Studio is een eigentijds merk met een groot assortiment dekbedovertrekken. De stijl van PIP Studio onderscheid zich door het design van het dekbedovertrek en het gebruik van verschillende, vaak felle, kleuren. Naast het dekbedovertrek biedt Bedderie.nl ook hoeslakens van PIP Studio aan. Met een dekbedovertrek van PIP Studio brengt u de kleur weer terug in uw slaapkamer. Onze helpdesk helpt u graag met het beantwoorden van vragen over dekbedovertrekken. Neem daarom gerust contact op met onze klantenservice.

  • Filters weergeven

‘Happy products for happy people’, dat is waar Pip Studio voor staat. Dit kleurrijke merk biedt een complete lifestyle collectie met onder andere dekbedovertrekken van katoen perkal en linnen, spreien, badjassen, handdoeken, homewear en stralend beachwear.

Elk seizoen maakt Pip Studio het leven weer mooier met kleurrijke mix & match-dessins, originaliteit en oog voor detail. Pip haalt haar inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen die op het oog heel gewoon lijken, maar wanneer je ze van dichtbij bekijkt, eigenlijk heel bijzonder zijn.