Auping matrassen

Een matras van Auping zorgt ervoor dat jij elke nacht kunt genieten van een comfortabele nachtrust. Hiervoor maakt Auping maakt gebruik van innovatieve materialen en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien worden de matrassen met de hand gemaakt in Deventer. Zo ben jij zeker van een duurzaam geproduceerd kwalitatief matras dat jarenlang mee kan.

Op Bedderie.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Auping matrassen. Op zoek naar meer informatie over de verschillende matrassoorten? Wij vertellen je er graag alles over.

  • Filters weergeven

De verschillende Auping matrassen

Auping Inizio
De 3 comfortzones en de latex comfort laag van dit matras zorgen voor een goede lichamelijke ondersteuning en comfortabele ligging.

Auping Adagio
De 5 comfortzones van dit matras volgen nauwkeurig de contouren van je lichaam. Dit zorgt voor een heerlijk comfortabele ligging op en zeer veerkrachtig matras.

Auping Cresto
Soepele ondersteuning voor de schouders dankzij duurzaam Latex Pura maakt dit matras extra zacht en veerkrachtig. Het beschikt over 5 comfortzones.

Auping Maestro
Dubbele ondersteuning in de schouderzone in combinatie met de 5 zones biedt dit matras meer ondersteuning en ligcomfort dan de Auping Adagio en Auping Inizio.

Auping Vivo
Dit matras is verrijkt met alle opties. De 5 zones in het hart van het matras zorgen, in combinatie met de ondersteunende schouderzone en soepele heupzone, voor een optimaal ligcomfort.

 

Auping bij Bedderie.nl

Het merk Auping staat bekend om hun vakmanschap en design. Gedreven door ervaring en nieuwe inzichten streeft Auping naar producten die een optimaal slaapcomfort bieden. Dit door gebruik te maken van de beste kwaliteit materialen. Met een product van Auping haal je dus een betaalbaar en kwalitatief hoogstaand product in huis. Op Bedderie.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Auping producten, van dekbedovertrek tot boxspring en van hoofdkussen tot matras. Bestel je favoriete Auping artikelen eenvoudig en geniet van een comfortabele nachtrust.