Lifetime matrassen

Kinderen slapen gemiddeld minstens 8 uur per nacht. Een kwalitatief goed matras is daarom erg belangrijk voor je kind. De Lifetime matrassen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een optimale ondersteuning voor je kind, de hele nacht lang.

Benieuwd naar de verschillende soorten matrassen? Meer informatie over de eigenschappen van de matrassen.

 

 

  • Filters weergeven

De verschillende Lifetime matrassen

Alle Lifetime matrassen zijn voorzien van een matrashoes. Deze hoezen zijn getest op schadelijke stoffen conform de Öko-Tex 100-norm. Elke hoes heeft bovendien een ‘Santized’- behandeling ondergaan, wat betkent dat er geen plaats is voor bacteriën, geuren, meeldauw en stofmijt. Hierdoor slaapt je kind goed en gezond.

Basic
Dit basismatras heeft een polyether kern. Om deze matras zit een katoenen tijk en dankzij de hoogte is dit matras te gebruiken voor verschillende thematische matrashoezen.

Matras Bonell
Een comfortabel matras met als kenmerken ventilatie en vochtregulatie. Deze matrassen zijn geschikt voor alle leeftijden.

Matras visco combi
Dit matras heeft een uitstekend comfort en lange levensduur. Het matras is opgebouwd uit twee typen schuim: 7 cm koudschuim en 5 cm viscoelastisch schuim. Het matras is te gebruiken als een zomer/winter matras.

Baby
Een zacht matras waarop ieder kind slaapt als een baby.

Matras 5 zone comfortschuim
Een basismatras met een goed comfort, opgebouwd uit een kern van 5 zones. De zones zorgen voor een goede lichamelijke ondersteuning.

Matras koudschuim 7 zone
Een matras met uitstekend comfort en lange levensduur. Dit matras is opgebouwd uit 7 zones, die zorgen voor een goede lichaamsondersteuning.

 

Lifetime bedden en matrassen: een uitstekende combinatie

De hoogte van Lifetime matrassen is 15 centimeter. Dit geeft je kind de ondersteuning die het nodig heeft. Het os ook de maximale toegestane hoogte voor de Lifetime kinderbedden, zodat de uitval bescherming nog steeds voldoet aan de veiligheidsnorm BS-EN 747-2012, waar alle Lifetimebedden aan voldoen. Geef je kind een goede en veilige nachtrust met een Lifetime bed en matras.