Lifetime dekbedovertrekken

Ieder kind is uniek en iedereen geeft graag op z’n eigen manier vorm aan zijn of haar slaapkamer. De uitgebreide collectie Lifetime dekbedovertrekken bestaat uit dekbedovertrekken die iedere kinderkamer omtoveren tot een omgeving waar het heerlijk vertoeven is. Zowel om te spelen als om te slapen. De dekbedovertrekken zijn bovendien gemaakt van verschillende materialen. Mix en match en laat je inspireren door de enorme keuze.

Zacht mooi en comfortabel

Stop je heerlijk in in één van de prachtige Lifetime dekbedovertrekken. Daarnaast zijn alle dekbedovertrekken van dit merk gemaakt van hoge kwaliteit katoen en getest en gecertificeerd op aanwezigheid van schadelijke stoffen volgens Ökotex 100.

 

  • Filters weergeven

Lifetime bij Bedderie.nl

Lifetime is meer dan veertig jaar geleden ontstaan met als doel ‘het creëren van opvallende en fantasierijke werelden, die de basis vormen voor de reis door de kinderjaren.’ Lifetime is daarmee hét merk voor jou en jouw kind. Op Bedderie.nl vind je daarom een uitgebreide collectie Lifetime producten. Kijk rond, stel jouw kinderkamer samen en bestel je producten eenvoudig en snel op Bedderie.nl. Want of het nu een basisbed, hoogslaper, bureau of kledingkast is: met de producten van Lifetime kies je voor jouw kind!