Kayori

Kayori beddengoed heeft en prachtige missie voor en betere wereld. Met deze missie maken ze prachtig beddengoed.

“Het zijn de kleine dingen die er toe doen in het leven. Wij vergeten ze vaak, maar het zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven.
De meeste kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen.

  • Filters weergeven

De eeuwenoude Japanse wijsheid leert ons het leven terug te brengen tot de kern en af en toe een stapje terug te doen, te genieten van al het moois om ons heen en te accepteren wie we zijn.
Wij willen juist deze momenten benadrukken en de standaard zetten voor het leiden van een bewuste levensstijl zonder compromissen. Geniet van een energieke dag, kom tot rust in de natuur en leer de imperfecties in het leven te accepteren.
Het zijn slechts voorbeelden van de echte schoonheden in het leven. Het heeft ons geïnspireerd om duurzame, verantwoorde Kayori beddengoed te maken waar je iedere dag weer van kunt genieten. Bewustzijn is ons uitgangspunt, kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wij genieten van de pure producten die we maken, met passie voor het productieproces en met oog voor detail. Geïnspireerd door de vanzelfsprekendheden om ons heen, ontwerpen we onze Kayori beddengoed waarvan
de eenvoudige stijl wordt verrijkt door subtiele texturen, rijke kleuren en verfijnde details. Het resultaat is een verfijnd, ontspannen en mooi ingericht huis.