Christian Fishbacher dekbedovertrekken

Christian Fishbacher staat voor luxe en comfort. Sinds de 13e eeuw maakt het Zwitserse merk namelijk prachtig ontworpen dekbedovertrekken van hoge kwaliteit. Het traditionele vakmanschap, de ervaring en deskundigheid staan hierbij garant voor deze kwaliteit. Geïnspireerd door de modewereld, interieur-design en architectuur bevat de brede collectie Christian Fishbacher dekbedovertrekken zowel uitbundige, kleurige patronen als rustige ontwerpen en serene kleuren. Van bloemmotieven tot geometrische patronen. Werkelijk alle Christian Fishbacher dekbedovertrekken zijn een lust voor het oog.

Met Fischbacher maak je zo je bed niet alleen mooi, maar verander je je complete slaapkamer in een luxe, comfortabele ruimte! Laat je inspireren door onze brede collectie en kies het Christian Fishbacher dekbedovertrek dat bij jou past.

  • Filters weergeven

Christian Fischbacher bij Bedderie.nl

De collectie van Christian Fischbacher is bij Bedderie.nl continue in ontwikkeling. Zo hebben wij onder andere de allerfijnste satijnen, flannellen en katoenen dekbedovertrekken. Wil je graag een dekbedovertrek op maat? Ook voor maatwerk kun jij bij ons terecht. Neem hiervoor contact onze klantenservice.