Christian Fishbacher

Het familiebedrijf Christian Fishbacher is in 1950 opgericht door de destijds 18 jarige Christian Fishbacher. Vandaag de dag is het merk – met het hoofkantoor in het Zwitserse St. Gallen – één van de meest bekende design merken van de wereld . En dat zie je overal in terug. De dekbedovertrekken en hoeslakens zijn namelijk gemaakt met aandacht voor detail en passie voor kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk unieke items, die je slaapkamer een luxe uitstraling geven en waarvan jij zeker weet dat je iets bijzonders in huis haalt.

  • Filters weergeven

Christian Fishbacher bij Bedderie.nl

Fishbacher is hét merk bedtextiel voor luxe interieurs. Met een ruime collectie dekbedovertrekken en hoeslakens biedt dit Zwitserse merk alles wat je in je slaapkamer nodig hebt voor een comfortabele, luxe sfeer. Het internationale team van ontwerpers zorgt daarbij voortdurend voor innovatieve aanvullingen op de collectie, die bestaat uit een combinatie van hedendaagse- en traditionele ontwerpen.

Voor Christian Fischbacher betaal je iets meer, maar daarvoor krijg je ongekende kwaliteit. Laat je inspireren door de brede collectie Christian Fishbacher op Bedderie.nl en ervaar de pure luxe en kwaliteit die dit merk je biedt.