Over Bedderie.nl

De historie van Bedderie.nl gaat terug naar 1950. Als familiebedrijf werd beddenspeciaalzaak Bedderie opgericht in de kenmerkende boerderij aan de Jousterweg in Heerenveen. Als webwinkel en fysieke winkel zijn we nu nog steeds gevestigd in deze kenmerkende boerderij, met nog altijd het zelfde doel: jou een optimale nachtrust bieden. Wij geven passend advies met verstand van zaken. Meer over ons

OverBedderie.nl

Alles voor een optimale nachtrust

Op Bedderie.nl vind je alles op het gebied van slapen. Van inspiratie en deskundig advies tot een ruim assortiment artikelen die je meteen kan shoppen. Zo kun jij je volledig richten op het genieten van een comfortabele nachtrust.

Kwaliteit, ervaring en onafhankelijk
Ons geheim is onze jarenlange ervaring. Sinds 1950 zijn we bij Bedderie dagelijks bezig met het zoeken naar welk bed, hoofdkussen, dekbed of bedtextiel het beste bij jou past. Daardoor weten wij waarover we praten. En dat is iets waar we trots op zijn. Geen standaard advies, maar een passend advies van Erwin of Jeroen, die er écht wat van weten.

Want of je nu al precies weet wat je wil, graag geadviseerd wil worden of juist overtuigd wil worden omdat je op het punt staat de juiste aankoop te doen: bij Bedderie.nl zijn we graag eerlijk. Onze onafhankelijkheid en ervaring zorgen ervoor dat wij je alles over producten kunnen vertellen. Zowel de voor- als de nadelen. Op die manier vinden we altijd het product dat echt bij je past. 

Historie

1950

Het begon allemaal na de oorlog, waarin Hans de Boer zijn opleiding heeft afgemaakt als leraar en is begonnen spullen te venten langs de deur. In 1950 besloot hij zich in de laten schrijven bij de Kamer van Koophandel (onder het nummer 01029160).

In ditzelfde jaar heeft meneer de Boer een pand gekocht aan de Schoterlandseweg in Oudeschoot, waarin hij een winkel is begonnen met onder andere woninginrichting, tapijt, gordijnen en manufacturen. In die tijd bestond het bedrijf uit meneer en mevrouw de Boer en een aantal personeelsleden.

1975

In 1975 heeft Hans een nieuwe winkel geopend aan de Dracht in het centrum van Heerenveen. Dit was één van de eerste winkels in het noorden gespecialiseerd op slaapgebied. Na een aantal jaren rendeerde de winkel in het centrum goed en besloot hij dit verder te ontwikkelen, en besloot daarom om de woninginrichtingszaak in Oudeschoot te sluiten.

1980

In 1980 sloot Hans zijn winkel aan bij de formule Bedderie, waarna deze in 1990 overging in het Slaapgilde. Na deze aansluiting heeft hij besloten om de naam Bedderie te behouden, met als naamsvermelding De Boer Bedderie.

1998

In 1998 besloot Hans te stoppen met ondernemen en vroeg hij Erwin Menger om zijn levenswerk voort te zetten. Erwin kwam al jaren bij hem als zijnde vertegenwoordiger en greep deze kans daarom met beide handen aan, waarop hij samen met zijn vrouw in het diepe is gesprongen. Na de overname is de naam De Boer Bedderie veranderd in Bedderie de Boer. “Foar goed guod en net djoer, geane jo nei Hans de Boer” is omgetoverd in “Bedderie de Boer, goed guod en net djoer” om meneer de Boer zijn slogan nog steeds na te laten leven.

2000

Na 2 jaar, in het jaar 2000, is Bedderie de Boer verhuisd naar een woonboerderij aan de Jousterweg in Heerenveen, met de gedachte om zakelijk makkelijker te combineren met privé voor Erwin Menger en zijn vrouw Ester Menger-Bilijam, tevens mede-eigenaar.

2009

Na een aantal jaar nog steeds lid te zijn geweest van de Slaapgilde, is besloten om in 2009 aan te sluiten bij de landelijke formule Beddenspecialist.nl.

2010

In 2010 is de naam Bedderie gekocht en zijn er onder Bedderie.nl webshopactiviteiten gestart om een goede aansluiting te hebben tussen de winkel en de webshop.

De Bedderie.nl slaapspecialisten

Onze slaapspecialisten zijn deskundige adviseurs die alles van onze producten weten. Zij beantwoorden graag je vragen en helpen je bij het vinden van het product die helemaal aansluit op jouw wensen. Meer informatie over onze slaapadviseurs? Ze stellen zich graag aan je voor.

Slaapspecialist-Erwin

Erwin – directeur & slaapadviseur

“In 1998 nam ik de touwtjes in handen nadat Hans de Boer mij vroeg om zijn levenswerk voort te zetten. Ik ben opgegroeid in een ondernemend gezin en heb altijd al de ambitie gehad om een eigen bedrijf te starten. Ik greep daarom deze kans ook met beide handen aan, waarop ik samen met mijn vrouw in het diepe ben gesprongen.”

Jeroen – slaapadviseur & webshopmedewerker

“Ik ondersteun mensen graag in het maken van de juiste keuze met betrekking tot onze producten. Daarnaast ben ik erg technisch aangelegd, en houdt mij daarom graag bezig met de webshop. Mijn doel is om Bedderie.nl alsmaar verder te verbeteren en te ontwikkelen, zodat wij beter vindbaar worden en ook online nog meer mensen kunnen voorzien van het beste slaapadvies.”

Bedderie - Ester

Ester – mede eigenaar & financieel administrateur

“Ik ben niet zo snel te vinden in de showroom, omdat ik mij vooral bezighoud achter de schermen. De administratieve kant van de zaak is mijn verantwoordelijkheid, waaronder de boekhouding en de debiteuren- en crediteuren administratie.”

Bedderie-Sander

Sander – webshopmedewerker

“Onlangs heb ik mijn afstudeeropdracht voor de opleiding commerciële economie bij Bedderie afgerond. Afscheid nemen zat er voor mij nog niet in, want momenteel houd ik mij bezig met de webshopactiviteiten.”

Kirsten – Social media medewerker & webshopmedewerker

“Mijn taak binnen Bedderie.nl is om de sociale mediakanalen bij te houden, zoals onze Facebookpagina en ons Instagramaccount. Volg je ons al? Daarnaast help ik om de webshop te onderhouden.”

Jan – slaapsysteem monteur

“Ik rijd regelmatig een rondje door Nederland om de mensen blij te maken met het monteren van hun bestelde slaapsystemen.”

Willem

Willem – slaapsysteem monteur

“Mijn taak is om verschillende slaapsystemen te monteren bij de mensen thuis.”