Over Bedderie.nl

Beddenspeciaalzaak Bedderie de Boer en samenhangende webwinkel Bedderie.nl zitten gevestigd in de kenmerkende boerderij aan de Jousterweg in Heerenveen, met nog altijd hetzelfde doel: jou een optimale nachtrust bieden.

OverBedderie.nl

Alles voor een optimale nachtrust

Bij ons vind je alles op het gebied van slapen. Dit gaat van inspiratie en deskundig advies tot een ruim assortiment artikelen die je meteen kan shoppen, zo kun jij je volledig richten op het genieten van een comfortabele nachtrust.

Kwaliteit, ervaring en onafhankelijk
Het geheim is onze jarenlange ervaring. Sinds 1950 zijn we dagelijks bezig met het zoeken naar welk bed, hoofdkussen, dekbed of bedtextiel het beste bij iemand past, want iedereen is anders. We weten waar we over praten en dat is iets waar we trots op zijn. Geen standaard advies, maar altijd een passend advies van onze eigen slaapadviseurs. Of je nu precies weet wat je wilt, graag geadviseerd wilt worden of juist overtuigd wilt worden omdat je op het punt staat de juiste aankoop te doen, bij Bedderie zijn we graag eerlijk. Onze onafhankelijkheid en ervaring zorgen ervoor dat wij je alles over de producten kunnen vertellen, zowel de voor- als nadelen. Daarnaast blijven we graag op de hoogte van de nieuwste slaapontwikkelingen, we bezoeken daarom ook veel beurzen op slaapgebied. Op die manier vinden we altijd het product dat écht bij jou past.

 

Historie

1953

Het begon allemaal met Hans de Boer. Na de oorlog heeft meneer De Boer zijn opleiding als leraar afgemaakt en begon spullen te venten langs de deur, hij besloot zich daarom in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 01029160. In ditzelfde jaar heeft hij een pand gekocht aan de Schoterlandseweg in Oudeschoot, waarin hij een winkel in woninginrichting, tapijt, gordijnen en manufacturen is begonnen. In die tijd bestond het bedrijf uit meneer en mevrouw De Boer en slechts een aantal personeelsleden.

1974

In dit jaar heeft Hans een nieuwe winkel geopend aan de Dracht in het centrum van Heerenveen. Dit was één van de eerste winkels in het Noorden gespecialiseerd op slaapgebied. Na een aantal jaren rendeerde dit pand goed waardoor hij zich hier verder op ging focussen. Hij sloot daarom ook de deuren van de woninginrichtingszaak in Oudeschoot.

1981

Hans sloot in dit jaar zijn winkel aan bij de formule Bedderie, welke in 1990 overging in het Slaapgilde. Na deze aansluiting heeft hij besloten om de naam Bedderie te behouden, met als naamsvermelding De Boer Bedderie.

1998

Na een aantal mooie jaren besloot Hans te stoppen met ondernemen en vroeg hij Erwin Menger om zijn levenswerk voort te zetten. Erwin kwam al jaren bij hem als zijnde vertegenwoordiger en greep deze kans daarom met beide handen aan. Na de overname is de naam De Boer Bedderie veranderd in Bedderie de Boer. De slogan “Foar goed guod en net djoer, geane jo nei Hans de Boer” is omgetoverd in de welbekende slagzin “Bedderie de Boer, goed guod en net djoer”.

2000

Na twee jaar is Bedderie de Boer verhuisd naar de kenmerkende boerderij aan de Jousterweg in Heerenveen. Dit was mede met de gedachte om zakelijk en privé makkelijker te combineren voor Erwin en zijn vrouw Ester Menger-Bilijam, tevens mede-eigenaar.

2009

Na een aantal jaar nog steeds lid te zijn geweest van de Slaapgilde is Bedderie de Boer aangesloten bij de landelijke formule Beddenspecialist.nl.

2010

In dit jaar is de naam Bedderie gekocht en zijn er onder Bedderie.nl webshopactiviteiten gestart om een goede aansluiting te hebben tussen de fysieke winkel en de webwinkel.

2014

Om met de tijd mee te kunnen gaan is er buiten een led bord geplaatst. Deze staat langs de weg om de actueelste informatie te delen, denk aan openingstijden, acties, slaapweetjes, en meer…

2016

Na alweer vijftien jaar in de boerderij was het tijd voor een renovatie: nieuwe plafonds, nieuwe wanden, nieuwe kleuren, nieuwe lampen en bovenal een nieuw interieur.

Nu

Onlangs is er een Italiaanse koffiehoek geïnstalleerd. Kom je binnenkort langs voor een heerlijk kopje koffie of thee?

Team Bedderie.nl

Onze slaapspecialisten zijn deskundige adviseurs die alles van onze producten weten, zij beantwoorden graag je vragen en helpen je bij het vinden van een product die helemaal aansluit op jouw wensen. Wil je meer weten over het team van Bedderie de Boer? Ze stellen zich graag aan je voor:

Erwin | Directeur

“Ik ben opgegroeid in een ondernemend gezin, mede hierdoor heb ik al vanaf jongs af aan de ambitie gehad een eigen bedrijf te runnen. Na alweer meer dan twintig jaar ondernemen haal ik nog steeds voldoening uit het tevreden stellen van klanten. Samen met het team zetten we ons iedere dag opnieuw in om zo goed mogelijk advies te geven en onze klanten hierdoor een optimale nachtrust te bieden.”

Ester | Mede-eigenaar

“Net als mijn man Erwin ben ik opgegroeid in een ondernemend gezin. Zo ben ik meer dan tien jaar werkzaam geweest op het makelaars- en assurantiekantoor van mijn vader en broer. Binnen Bedderie de Boer is de administratieve kant van de zaak mijn verantwoordelijkheid, waaronder de boekhouding. Op de verkoopvloer ben ik niet zo snel te vinden omdat ik vaak aanwezig ben achter de schermen.”

Jeroen | Webshop Manager

“Ik ondersteun mensen graag in het maken van de juiste keuze met betrekking tot onze producten. Daarnaast ben ik technisch aangelegd en ben dus ook verantwoordelijk voor het managen van de webshop. Mijn doel is om Bedderie.nl alsmaar verder te verbeteren en te ontwikkelen, zodat we beter vindbaar worden en ook online nog meer mensen kunnen voorzien van het beste slaapadvies.”

Fokje | Winkelmedewerker

“Ik houd mij voornamelijk bezig met advies en verkoop van bedtextiel, het stijlen en de verzorging van de showroom. Verder ben ik breed inzetbaar, zowel voor als achter de schermen.”

Willem | Monteur

“Ik rijd regelmatig een rondje door Nederland om verschillende slaapsystemen bij mensen thuis af te leveren en te monteren.”

Kirsten | Webshopmedewerker

“Regelmatig spring ik in bij Bedderie de Boer om te ondersteunen op verschillende vlakken. Zo schrijf ik teksten voor de webshop, bedenk ik marketingacties en houd ik de sociale mediakanalen bij. Ik haal veel voldoening uit het op de juiste manier communiceren met (potentiële) klanten.”

Jelle | Allround medewerker

“Ik help Bedderie de Boer waar en wanneer nodig. Dit varieert van pakketen in elkaar zetten tot aan het onderhouden van de tuin en het inpakken van de webshopbestellingen. Het leuke aan mijn werk vind ik dat elke dag anders is.”

Betalen in termijnen

Bij Bedderie.nl is het heel eenvoudig om in termijnen te betalen. Wanneer je straks bij het afrekenen de betaalmethode kiest, klik dan op het Santander logo:

 

 

 

Meer weten of benieuwd naar je maandbedrag, klik dan hier!

Let op: Betalen per maand is vooralsnog alleen mogelijk in Nederland