Romantische slaapkamer

Hoe creëer je een romantische slaapkamer om verliefd op te worden? Kies voor zachte materialen, warme kleuren en een opgeruimd geheel. Laat je inspireren en shop romantisch op Bedderie.nl

Praline dekbedovertrek romantisch

Inrichting

Warme kleuren zijn onmisbaar in een romantische slaapkamer, ga bijvoorbeeld voor rood en licht roze. De kleuren van de liefde! Je kunt kiezen voor muurverf of behang in deze kleuren, maar ook beddengoed of accessoires doen het goed. Maak je bed mooi op met luxe ogend beddengoed en vergeet ook de sierkussens en het sprei niet. Op deze manier geef je je bed een uitnodigende uitstraling. Om het helemaal af te maken leg je een vloerkleed neer en creëer je een sfeervol geheel.

Vermijd rommel in de slaapkamer met opbergbakken of lades voor onder het bed. Met licht kun je ook een hoop doen, dus zorg voor fijne sfeerverlichting. Dimbaar licht is een hele goede of kies voor kaarsen, super romantisch! Als extraatje kun je kiezen voor geurstokjes.

Materialen

Zo’n fijn en uitnodigend bed waar je in wilt duiken, dat creëer je met zachte materialen. Ga voor flanel in de winter, heerlijk zacht en lekker warm. Zomers kun je beter kiezen voor zijde, deze luxueuze stof ademt en verkoeld. Ook satijn en percal katoen zijn lekker zacht en soepel.

Shop romantisch

Meer inspiratie