Lichte slaapkamer

Een lichte slaapkamer zorgt voor rust in je hoofd. Eenvoudige vormen, een paar strakke designstukken en aaibare materialen, dat is de basis van deze frisse, lichte slaapkamer waarin je volledig tot rust komt. Laat je inspireren, shop de stijl en het uitgebreide relaxen kan beginnen.

lichte-slaapkamer

Comfort

Een boxspring, twee nachtkasten, een kleed, een lamp en een paar schilderijen in combinatie met een hoogpollig vloerkleed veranderen je slaapkamer in een oase van rust. Eenvoudig, maar mooi, doordat alles wit en naturel is gestoffeerd. De lichtgrijze muur versterkt de luchtigheid en het frisse gevoel. Een paar mooie sierkussens in een donkere kleur vormen de finishing touch en maken het af.

Dromerig wit

Officieel is wit geen kleur, maar het is wel een tint die veel mensen aanspreekt. En dat is niet vreemd. Wit zorgt ervoor dat ruimten groter lijken en het is bovendien goed te combineren met allerlei stijlen. De combinatie van wit met een lichtgrijze muur en donkere sierkussen zorgt in deze slaapkamer voor een sprankelende witte sfeer.

Shop de lichte slaapkamerstijl

Reageer