Inspirerende slaapkamerstijlen

Heb jij al een keuze gemaakt uit de verschillende slaapkamerstijlen? De slaapkamer is een belangrijke ruimte van het huis waar we behoorlijk wat tijd in door brengen. Het is de plaats om te slapen, om je terug te trekken, een boek te lezen of romantisch tegen je lief aan te kruipen. Redenen genoeg dus om van je slaapkamer een droomplek te maken.  Maar hoe ziet zo’n droomkamer eruit? En welke items zijn bepalend voor een slaapkamerstijl en sfeer? Wij begrijpen dat het maken van keuzes op interieur gebied best lastig kan zijn. Daarom inspireren wij je graag. Met de verschillende slaapkamerstijlen van Bedderie.nl krijg je voldoende inspiratie en ideeën die je gemakkelijk en snel kan toepassen in je eigen slaapkamer.

Stijl bepalende items

1. Het bed

Het allerbelangrijkste in een slaapkamer is natuurlijk een goed bed in combinatie met een comfortabel matras. Maar het oog wil ook wat: je bed moet dus ook bij je persoonlijke stijl passen. Een boxspring-combinatie is in vele materialen en designs verkrijgbaar en daarom eenvoudig aan elke interieurstijl aan te passen. He voordeel van een ledikant is dat je deze gemakkelijk kan vervangen zonder dat je een volledig nieuw bed moet kopen.

2. Kleurenpallet

Kleuren zijn bepalend voor de sfeer in je slaapkamer. Donkere kleuren zorgen voor een geborgen en gezellige sfeer. Lichte kleuren laten een ruimte juist groter lijken en zorgen voor open sfeer. Kies voor je slaapkamer daarom een kleurpalet van wittinten, grijstinten, pastelkleuren of Oosterse kleuren.

3. Dekbed

Met beddengoed kleed je je slaapkamer mooi aan. Dekbedovertrekken zijn er in allerlei kleuren, met of zonder teksten en effecten. Combineer je dekbedhoezen met sierkussen en stel je eigen ideale mix samen voor de juiste sfeer.

4. Bedlamp

Slaapkamerverlichting kan veel betekenen voor de sfeer in je slaapkamer. De traditionele bedlamp is tegenwoordig zowel een lichtbron als een stylingobject, het is de blikvanger van je slaapkamerinterieur.

5. Vloerkleed

Een blikvanger in de slaapkamer en bovendien lekker zacht onder je voeten: een vloerkleed is een echte sfeermaker en zorgt voor die extra touch in je slaapkamerinterieur.

6. Hoofdeinde

Het bed is niet alleen het belangrijkste, maar ook het grootste meubelstuk in je slaapkamer. Maak er daarom een eye-catcher van. Dit doe je eenvoudig door je hoofdeinde aan te passen. Het hoofdeinde geeft namelijk extra uitstraling aan je bed. Zowel bij boxsprings als bij ledikanten kun je kiezen voor een passende, sfeerversterkend hoofdeinde.

Verschillende slaapkamerstijlen

De hoofdstijlen die wij onderscheiden zijn: natuurlijk, industrieel, modern, kleurrijk en landelijk. Vijf verschillende stijlen met allemaal hun eigen charme en karakter. Hieronder vind je van alle stijlen de eigenschappen en kenmerken. Ontdekt welk stijl bij jouw past en hoe je deze toe kunt passen in je eigen slaapkamer interieur.

a

a

a

a

a

Dromen maar

Alle producten voor een comfortabele slaapkamer vind je in de Bedderie shop. Kies jouw favoriete stijlitems, bestel en het dromen kan beginnen.

Reageer