De perfecte kinderkamer

De perfecte kinderkamer waar ruimte is voor gezelligheid en spel, maar ook voor rust en geborgenheid. Bedden met meerdere functies zijn super populair op dit moment. Bijvoorbeeld een hoogslaper met trapkast, handig die extra opbergruimte voor al dat speelgoed. Andere mogelijkheden zijn de avonturen bedden of eentje met een glijbaan. Niet alleen slapen, maar ook klimmen, klauteren en ontdekken. Ga voor eenheid in de meubels om zo de rust te bewaren, dit kun je doen door voor hetzelfde merk of kleur te kiezen. Opgeruimd staat netjes en helpt ook rust te brengen in de slaapkamer, kies daarom voor extra opbergruimte met opbergbakken of lades voor onder het bed.

Bed met opberglades

Stijlvolle items

Natuurlijke materialen zijn onmisbaar in een kinderkamer. Er wordt niet alleen geslapen, maar ook gespeeld. Kies daarom voor materialen als grenenhout en sterk katoen. Ontzettend stevig en kunnen daardoor wel tegen een stootje. Met accessoires kun je de inrichting van je kinderkamer compleet maken. Kies voor mooie sierkussens, waar je lekker tegen kunt hangen of een mooie plaid voor op bed. Ook een vloerkleed is ideaal: dat ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook comfortabel tijdens het spelen op de grond.

Match van kleuren

Kies voor zachte kleurtinten als basis bijvoorbeeld: oudroze, mintgroen of een warme gele kleur. Deze kleuren zijn goed te combineren met wit voor als je een kleur te veel vindt. Met lichte tinten laat je de ruimte groter lijken en mooie bijpassende accessoires als kussens of een plaid in deze kleuren maken het geheel helemaal af.

Hoogslaper met trapkast

Shop voor de perfecte kinderkamer

Meer inspiratie